En ny analyse fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser, at hvert femte danske EU-udbud annulleres. Direktør Jakob Hald mener, at der er plads til forbedring. Er du enig? Så deltag på kurset "Sådan laver du udbudsmaterialet".
Direktør Jakob Hald fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen udtaler i forbindelse med udgivelsen af den nye analyse ”Annullationer af danske EU-udbud” bl.a., at:
“(…) Analysen peger på, at nogle ordregivere kan blive bedre til at forberede deres udbud. Fejl eller behov for at foretage ændringer i udbudsmaterialet er således årsag til godt en tredjedel af annullationerne.”
Den hyppigste årsag til, at udbuddene annulleres, er fejl eller behov for ændringer i udbudsmaterialet. Det er tilfældet i 37 procent af de annullerede udbud. Formålet med at sende en opgave i udbud er blandt andet at konkurrenceudsætte den offentlige opgaveløsning, med henblik på at sikre bedre og/eller billigere service til borgerne.
Læs mere her, og se hele pressemeddelelsen her.
Vil du også gerne undgå fejl og sende kvaliteten af dit udbudsmateriale mod skyerne? Så kan du med fordel deltage på vores kursus:
SÅDAN LAVER DU UDBUDSMATERIALET
2.-3. APRIL 2019, KØBENHAVN
30.-31. OKTOBER 2019, KØBENHAVN
På kurset lærer du nemlig at opbygge og formulere dine udbudsbekendtgørelser, udbudsbetingelser, kravspecifikationer og kontrakter bedre vha. praktiske cases og best practice-eksempler.
I kursusmaterialet finder du blandt andet:
Underviseren er ekspert i udbudsret fra Bird & Bird Advokatpartnerselskab med mange års undervisningserfaring.
OBS: Kurset kan også tages som en del af vores populære uddannelse:
NB: DER ER EARLY BIRD-RABAT INDTIL 6 UGER FØR AFHOLDELSE: TILMELD 3, BETAL FOR 2!
Se alle Nohrcons kommende kurser og konferencer om offentligt indkøb og udbudsret. Vi afholder også arrangementer inden for Forsyning, Byggeri, Anlæg, Infrastruktur, Transport og Personlig udvikling – se alle kommende events i vores arrangementsoversigt.
Vi bruger cookies til at forbedre hjemmesiden og din brugeroplevelse. Læs mere om vores brug af cookies og vores privatlivspolitik.